Hej, jeg hedder Helle Jensen

 
 

Udtalelse fra Galleri Livskunsten.

   
   

Helle er et livstykke af de sjældne. Hun udfordrer konstant lærredet og beskueren i bevægelse, øjet, tanke, indtryk og udtryk.
Det kan være svært ikke at se Helles malerier med fingrene. Hendes nysgerrighed og livsglæde lyser ud af hendes næsten skulpturelle malerier. Med alt hvad verden byder på af materialer forsøger hun at gribe øjeblikket, og udtrykke sin begejstring for skabelsen af værker, der udfordrer rummet og rummeligheden.
Resten af hjemmet får noget at leve op til, med et maleri fra Helles hjerte.
Det er fordybelsen, glæden ved livet og materialerne der gør at hun på trods af sparsom fritid alligevel finder tid til at udfordrer lærredet med et barns nysgerrighed og leg, men med en voksens overblik og ro.
Med gå på mod, hjertelighed, leg og glæde når hun dybere og favner større. Helles malerier en en fryd for øjet og for dit indre barn!

Jeg er autodidakt fritidsmaler, synes det er sjovt og  hygger mig rigtig meget med det..  Positiv og glad og mine malerier udstråler denne glæde.  De er malet smilende, så jeg håber, at man kommer i godt humør, når man ser dem.  
 
Maler kun efter fri fantasi og laver  ikke kopiér af egne og slet ikke af andre´s malerier. 

Prøver med mange forskellige ting, maler med akryl - lag på lag og bruger fingrene, spartel, sand, sten m.m.  Alle mine malerier er lavet efter fri fantasi, glæden ved at male, mine tanker og humør den pågældende dag.

Jeg er meget glad for alle mine malerier og har hygget meget om dem. Håber, at der er nogle, der passer til jeres smag. Det er mange forskellige typer jeg maler. 

God fornøjelse på min hjemmeside.

 
CVR nr.: 17847139
 
SE MINE MALERIER MED EGNE ØJNE:
I er meget velkomne ved Is & Pandekager i Udbyhøj N. Nedenfor kan her se, hvor I kan finde mig og min udstilling. Jeg vil modtage jer med glæde.   
SÅDAN HANDLER DU

Er der malerier, som du er blevet interesseret i, tilbyder jeg dig flg. betalingsmuligheder:

Afhentning ved Is & Pandekager Udbyhøj, Færgevej 59, 8970 Havndal, hvor du også
har mulighed for, at betale med
  • Dankort i vores sæson-
  • Kontant betaling
  • Mobil-pay til nr. 414419 hele året.
  • EAN (offentlig institution) Kun ved køb af malerier
  • Bankoverførsel til konto:  Reg. nr. 9323 Kontonr. 0015639458
Fremsendelse med Post Danmark, GLS eller Dao og kun i Danmark.

Du har 14 dages returret på alle køb, som er foretaget på hjemmesiden.

Ordrer afsendes indenfor 5 dage fra din bestilling, hvis andet ikke er aftalt.
Ved bankoverførsel sker forsendelsen, når indbetalingen er registreret.
Er den ikke registreret inden for 7 dage, annulleres ordren med mindre andet er aftalt. Husk at notere dit ordrenr. på overførslen.

Alt det, som jeg har til salg, kan ses "Live" ved Is & Pandekager Udbyhøj hele året, også udenfor vores sæson efter aftale.
Vores åbningstid i september og oktober 2020:  
Onsdag - Søndag 13.00 - 21.00, lukket mandag og tirsdag.  Sidste åbningsdag ved Is & Pandekager Udbyhøj i 2020 er søndag d. 18. oktober. Jeg åbner glad og gerne udenfor vores sæson efter aftale.
 
Helle Jensen ved Is & Pandekager Udbyhøj | CVR: 17847139 | Færgevej 59, 8970 Havndal - Danmark | Tlf.: 27114642 | HJgalleri@gmail.com